RSS post comments feeds rss email feeds twitter

26 de “panduri” caută viza medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova

/ 11 ianuarie 2010

Pandurii vor efectua marţi vizita medicală, aceasta având loc la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, acolo unde echipa gorjeană îşi controlează jucătorii în vederea obţinerii vizelor înaintea turului sau a returului.

Liviu Ciobotariu a trimis la control doar 26 de jucători, lot din care nu vor face parte şi Ionuţ Stancu, Basara sau Arrieta, jucători care, în ciuda faptului că au revenit la Târgu Jiu, nu fac parte din planurile antrenorului Pandurilor pentru retur.

Jucătorii trimişi la Craiova pentru obţinerea vizei medicale sunt: portarii – Stanca, Mingote, Livshit şi jucătorii de câmp – Popete, Ghindeanu, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Nalaţi, Grecu, Hidişan, Tremonti, Păcurar, Murgan, Lazic, Kamara, Raskovic, Stromajer, Tilincă, Vlăduţi, Rada, Avrămescu, Pleaşcă, Tătaru şi Diaconu.

Deşi se află în continuare sub contract cu Pandurii, alţi doi jucători nu vor efectua marţi vizita medicală, cei doi fiind Florin Stângă şi Mugurel Dedu. Stângă este plecat în Grecia, acolo unde este dorit de Xanthi Skoda, în vreme ce Dedu se află încă în perioada de refacere după operaţia suferită la umăr.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.