RSS post comments feeds rss email feeds twitter

17 “panduri” au răspuns prezent la prima chemare a lui Ciobotariu în 2010

/ 5 ianuarie 2010

Pandurii s-au reunit marţi după-amiază pentru un scurt antrenament la care au participat 17 jucători, al 18-lea sosind la Târgu Jiu abia spre finalul mişcării programate de antrenorul Liviu Ciobotariu.

Chiar dacă toată atenţia a fost îndreptată înspre noua achiziţie a Pandurilor, ivorianul Kamara, surpriza reunirii a constituit-o revenirea lui Ionuţ Stancu, jucător pe care conducerea l-a anunţat că este liber să plece la finalul turului, dar care, aflându-se încă sub contract cu Pandurii, a ales să se prezinte la reunirea echipei gorjene.

La prima acţiune a Pandurilor în 2010 au participat Popete, Rusu, Ghindeanu, Chibulcutean, Popa, Grecu, Murgan, Stângă, Nalaţi, I. Stancu, Tilincă, Kamara, Rada, Tătaru, Pleaşcă, Avramescu şi Vlăduţi, spre finalul antrenamentului ajungând la Târgu Jiu şi portarul Livshit.

Până pe 9 ianuarie sunt aşteptaţi să revină la Târgu Jiu toţi jucătorii Pandurilor, jucători învoiţi de antrenorul Liviu Ciobotariu din diverse motive, sârbii pentru petrecerea revelionului după calendarul pe stil vechi, brazilienii pentru orarul curselor aeriene, Păcurar şi Stanca pentru susţinerea unor examene, iar Hidişan pentru un deces în familie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.