RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei brazilieni vor să devină “panduri”

/ 6 ianuarie 2010

Trei jucători brazilieni au avut ghinionul de a avea primul contact cu Pandurii pe o ninsoare ca-n poveşti.

La antrenamentul de miercuri al Pandurilor şi-au făcut apariţia trei jucători carioca ce speră să-l convingă pe Ciobotariu că merită un loc în lotul Pandurilor. Cei trei jucători provin din ligile inferioare din Brazilia şi nu posedă CV-uri impresionante, antrenorul Pandurilor declarând că de ei depinde cât vor sta la Târgu Jiu.

Leandro Rodrigues Da Costa este mijlocaş central, are 29 de ani şi a evoluat ultima dată în Brazilia, pentru Paysandu. Alexandre Bernardo Texieira Gomez este şi el tot mijlocaş, dar evoluează pe banda stângă, are 21 de ani şi a fost în lotul celor de la Portuguesa, în vreme ce al treilea brazilian ce dă probe în aceste zile la Pandurii este un atacant, Paolo Diego Messies Dos Santos. Acesta are 22 de ani şi a jucat în ţara natală pentru Lencois Paulista.

Dacă doi dintre brazilieni au încheiat cu bine antrenamentul alături de Pandurii, mijlocaşul Leandro Rodrigues a părăsit terenul de antrenament după o discuţie cu antrenorii echipei gorjene motivând că nu este obişnuit cu frigul şi cu ninsoarea abundentă căzută pe toată perioada antrenamentului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • JAYNI MANCINI spune:

    OI BERNARDO. TORÇO MUITO POR VC VIU!?!?!? ACREDITO NO SEU TRABALHO E SAIBA QUE GOSTO MUITO DE VC E DE SUA MÃE. SE PRECISAR DE ALGO, ME TELEFONE FILHO. QUE DEUS PROTEJA VC E TE DÊ MUITA SORTE, FORÇA, AMOR, CARINHO….. PARA SEGUIR EM FRENTE. BJS DE JAYNI, MICHEL E MICHELLE MANCINI

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.