RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei arbitre gorjene au promovat examenele şi vor arbitra în eşaloane superioare

/ 19 noiembrie 2009

larisa savuleaCorpul arbitrilor gorjeni a crescut în valoare, trei arbitre gorjene reuşind să facă pasul spre o ligă superioară promovând examenele susţinute această lună la Bucureşti.

Cel mai important pas făcut de arbitrii gorjeni este cel făcut de Larisa Săvulea (foto), cea care a intrat în corpul arbitrilor asistenţi pentru Liga a II-a promovând examenul cu cea mai mare medie: 9,382. Alte două arbitre asistente au promovat urmând a arbitra la tuşe meciuri din Liga a III-a. Este vorba de Ramona Doriana Bunget, care cu 9,498 a avut cea mai mare medie pe ţară, şi Alina Dănăşel a promovat de pe locul cinci, cu o medie de 8,858.

Din păcate, niciunul dintre cei doi arbitri asistenţi gorjeni ce au încercat promovarea în prima ligă, Lorin Udrea şi Mihaela Popescu, nu au reuşit să intre între primii cinci, ei urmând a arbitra în continuare la nivelul Ligii a II-a. Lorin Udrea a fost al cincisprezecelea dintre cei 28 de arbitri ce şi-au încercat în această toamnă norocul, el obţinând o medie de 8,66.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.