RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rezultate bune în etapa intermediară pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 17 noiembrie 2009

pandurii_II_gloria_aradChiar dacă unele dintre echipele gorjene din Liga a III-a aveau programate întâlniri dificile în etapa intermediară, niciuna dintre cele cinci reprezentante ale Gorjului în al treilea eşalon fotbalistic al ţării nu au pierdut în runda a XV-a.

Pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii II au învins cu 2-1(1-0) pe Gloria CTP Arad. Elevii lui Gabi Zahiu au început bine jocul şi au deschis scorul prin Ionuţ Constantin în minutul 23, acesta reuşind să marcheze dintr-o lovitură liberă din apropierea tuşei, acelaşi jucător trecându-şi în cont şi o bară în minutul 70, tot din lovitură liberă. Jocul a fost unul deschis, oaspeţii având la rândul lor şanse bune de a egala, însă acest lucru nu s-a întâmplat decât pe finalul jocului, în minutul 82, după o gravă eroare a lui Dobroiu, Negru reuşind să înscrie din interiorul careului păcălindu-l pe Livshit cu un şut la colţul lung. Meciul s-a încins, Pandurii II au mai avut o bară la şutul lui Vlăduţi din minutul 85, oaspeţii au încercat să ţină de rezultatul de egalitate, dar eforturile gazdelor au fost răsplătite de reuşita lui Fărcăşanu din minutele de prelungire, acesta marcând din interiorul careului după o centrare de pe partea dreaptă.pandurii_II_gloria_arad_2

Tot în seria a V-a, Jiul Rovinari a reuşit un rezultat foarte bun în deplasarea de la Arad, scor 0-0 cu ACU Arad, echipă angrenată în lupta pentru promovarea în al doilea eşalon, elevii lui Bobi Trofin fiind neînvinşi în meciurile susţinute în deplasare din etapa a II-a.

Evoluând toate pe teren propriu, echipele gorjene din seria a IV-a au obţinut victorii importante în faţa unor echipe mai bine clasate. Astfel, Minerul Jilţ Mătăsari s-a impus greu în faţa celor de la FCM Târgovişte, scor 2-1 (1-1). Oaspeţii au deschis scorul prin Popescu în minutul 21, Minerul Mătăsari reuşin egalarea prin golul lui Murdărea din minutul 38. Gazdele au marcat golul victoriei cu 10 minute înainte de final, Clipici fiind cel care a adus victoria echipei gorjene.

pandurii_II_gloria_arad_3Ralbex Turcineşti a reuşit o victorie mare în faţa echipei secunde a celor de la FC Argeş, trupa lui Cristi Popescu învingând cu 3-1(0-1) pe teren propriu pe FC Argeş II. Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză prin Cârstea, Ralbex reuşind însă să întoarcă rezultatul marcând de trei ori în partea a doua a întâlnirii. Egalarea a fost adusă de Roncea în minutul 58, acelaşi jucător realizând dubla în minutul 81. Cei de la Ralbex au răsuflat uşuraţi în minutul 84 când Butoi a dus scorul la 3-1 pentru gazde.
După o serie de patru înfrângeri consecutive, a ieşit soarele şi pe strada lui Costel Andriucă, antrenorul Minerului Motru fiind la prima victorie de la preluarea echipei. Minerul Motru a reuşit să treacă, nu fără emoţii, de Prometeu Craiova cu scorul de 3-2 (1-1). Lungu a deschis scorul pentru Minerul Motru în minutul 18, dar la cabine s-a intrat cu un scor egal, Bică egalând pentru craioveni la o fază la care gazdele au invocat un fault la portar. Motrenii au început bine repriza secundă şi au marcat în minutele 64 şi 73 prin Şoo şi Nueleanu, oaspeţii reuşind să reducă din handicap în minutul 75 prin Gae.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.