RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângeri pentru minerii din Motru şi Mătăsari, egal pentru Ralbex în etapa a XIV-a a ligii a III-a

/ 14 noiembrie 2009

Etapa a XIV-a din Liga a III-a nu a adus decât un singur punct pentru echipele gorjene din seria a IV-a.

Deşi îşi puneau speranţe în obţinerea unui rezultat bun din meciul susţinut în deplasare cu Ghecon Lăpuşata, cei de la Minerul Motru s-au întors învinşi de la Berbeşti. Elevii lui Costel Andriucă au marcat de trei ori, însă a fost insuficient şi pentru a obţine un singur punct. Motrenii au deschis scorul prin Munteanu, în minutul 13, dar gazdele au intrat la pauză în avantaj după reuşitele lui Ciortan, din minutul 26, şi Nistor, care a punctat cu un minut înainte finalului primei părţi.  Minerul a forţat după reulare şi a reuşit să revină în avantaj pe tabelă după golurile marcate de Moraru, în minutul 55, şi Purcel, în minutul 59. Ghecon nu a cedat, a egalat în minutul 72 prin Bunescu, iar Ciortan a realizat dubla în penultimul minut de joc aducând victoria echipei sale într-un final tensionat de joc.

Tot pe final de joc s-a decis şi soarta meciului dintre Prometeu Craiova şi Ralbex Turcineşti, gorjenii reuşind să egaleze în minutul 89 prin Meliţă care a stabilit la 2-2 scorul final. Pentru Ralbex a mai marcat Barbu, în minutul 16, în vreme ce pentru gazde au înscris Rotaru şi Bălă în minutele 15 şi 25.

Minerul Mătăsari a cedat în deplasare cu scorul de 2-0 în confruntarea cu liderul seriei, FC Caracal, reuşitele caracalenilor fiind înscrise de Aria, în minutul 33, şi Şerban, în minutul 85.

Rezultatele etapei a XIV-a din Liga a III-a, seria a IV-a

CS Albota – Alro Slatina 1-1
Ghecon Lăpuşata – Minerul Motru 4-3
FC Argeş II – Armata Craiova 1-0
Prometeu Craiova – Ralbex Turcineşti 2-2
Oltchim Rm. Vâlcea – FCM Alexandria 1-0
Triumf Bârca – Vişina Nouă 1-0
FCM Târgovişte – U Craiova II 3-0
FC Caracal – Minerul Jilţ Mătăsari 2-0

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.