RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andriucă vede Minerul Motru ieşind din criză printr-o victorie în deplasare cu Ghecon Lăpuşata

/ 11 noiembrie 2009

După o serie neagră, al cărei început a coincis chiar cu instalarea lui Costel Andriucă pe banca tehnică, Minerul Motru încearcă să-şi revină printr-un succes în deplasare.

Minerul Motru va juca vineri în deplasare cu Ghecon Lăpuşata, iar victoria gorjenilor este considerată una obligatorie de Andriucă: „Trebuie să câştigăm neaparat acest meci, cu Ghecon. Este foarte greu la Motru pentru că în acest moment avem jucători firavi ca valoare, Minerul Motru rămânând doar un nume. Vom încerca să facem tot ce se poate în această formulă, iar din iarnă trebuie să schimbăm ceva, să aducem câţiva jucători care să dea siguranţă echipei”, a declarat antrenorul motrenilor.

Andriucă spune că va avea foarte mult de muncit în iarnă pentru a crea o echipă competitivă la Motru: „Am pierdut de multe ori după ce am condus şi asta arată că stăm foarte rău la condiţia fizică. E foarte greu atâta vreme cât ne lipsesc jucători pe anumite posturi importante. Nu poate fi nimeni învinovăţit pentru această situaţie în care se află lotul echipei pentru că ea a fost încropită în grabă. A fost acea incertitudine în această vară când nu s-a ştiut ce se va întâmpla, dacă echipa va fi sau nu în Liga a III-a şi unii jucători nu se ridică la nivelul acestei ligi”, a explicat Andriucă subţirimea valorică a lotului de care dispune în acest moment la Minerul Motru.

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.