RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă în Liga a III-a doar pentru reprezentantele Gorjului în seria a IV-a

/ 6 noiembrie 2009

Astăzi, la ora 14:00, Liga a III-a îşi desfăşoară meciurile etapei a XIII-a, rundă în care echipele gorjene ce evoluează în seria a IV-a vor juca pe teren propriu, în vreme ce echipele din seria a V-a vor avea pauză.

Minerul Mătăsari pare a avea cea mai dificilă misiune, la Mătăsari venind liderul seriei, ALRO Slatina. Nici sarcina celor de la Minerul Motru nu este una facilă, antrenorul Constantin Andriucă căutând prima victorie a sa pe banca minerilor în compania celor de la FC Târgovişte, ocupanta locului 5 din serie. Ralbex Turcineşti pare a avea cel mai uşor meci dintre echipele gorjene, la Târgu Cărbuneşti jucând Ghecon Lăpuşata, locul 16 în seria a IV-a, elevii lui Cristi Popescu având şansa de a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului.

În seria a V-a, Pandurii II ar fi trebuit să se deplaseze la Gătaia, pentru meciul cu Progresul, dar această echipă s-a retras din campionat, aşa cum s-a întâmplat şi cu cei de la Viitorul Sânandrei, echipă cu care astăzi ar fi trebuit să joace, pe teren propriu, cei de la Jiul Rovinari.

După această pauză cauzată de retragerea celor două echipe din seria a V-a, Pandurii II şi Jiul Rovinari se pregătesc de confruntarea directă, programată peste o săptămână, atunci Jiul Rovinari fiind gazda întâlnirii.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.