RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans îşi doreşte la Târgu Mureş o a doua victorie în deplasare pentru Energia în acest sezon

/ 6 noiembrie 2009

baschet_energia_time_outBaschetbaliştii de la Energia au avut în acest sezon evoluţii oscilante, cu victorii importante pe teren propriu în faţa unor echipe puternice, urmate de jocuri fără substanţă în deplasare în care au pierdut surprinzător în faţa unor echipe mai slab clasate.

Energia va evolua în acest weekend la Târgu Mureş, în compania celor de la BC Mureş Târgu Mureş, o echipă ce nu a obţinut nicio victorie în acest sezon. Theo Evans speră ca echipa gorjeană să-şi treacă în cont o nouă victorie în deplasare, a doua din acest sezon după cea de la Sibiu: „Cred că putem bate la Târgu Mureş, deşi nu ne va fi deloc uşor. Este foarte greu în acest sezon să învingem în deplasare. Nici anul trecut nu am obţinut decât patru victorii în deplasare. După victoria de la Sibiu, cred că putem învinge la Târgu Mureş şi până la finalul turului sper să mai avem încă o victorie în deplasare”, a declarat tehnicianul american al Energiei.

Theo Evans a declarat că pentru meciul cu BC Mureş Târgu Mureş va miza mai mult pe jucătorii înalţi, echipa adversă fiind una cu o talie destul de mare.

Partida dintre BC Mureş Târgu Mureş şi Energia Rovinari, contând pentru etapa a opta a Diviziei A de baschet masculin, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş şi va fi arbitrată de trioul Vinaşi-Ciulin-Potra.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.