RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetul jucat de Energia nu mai atrage televiziunile

/ 4 noiembrie 2009

baschet_energia11Deţinătorii drepturilor TV pentru meciurile Diviziei A a campionatului masculin de baschet au stabilit grila televizărilor pentru luna noiembrie.

Dacă în sezonul trecut, când Telesport transmitea meciurile din Divizia A, Energia era destul de des aleasă pentru televizări, asta şi datorită stilului mai spectaculos al echipei gorjene arătat la acel moment, în acest sezon TVR nu acordă prea mare atenţie echipei lui Theo Evans.

Televiziunea Română a decis ca meciurile de baschet să fie transmise nu doar de TVR 3 şi TVR 2, ci şi de studiourile teritoriale, în acest fel fiind favorizate echipele ce reprezintă oraşele ce deţin astfel de studiouri: Cluj, Timişoara, Craiova sau Bucureşti.

Energia va fi o singură dată televizată în meciurile pe care le va disputa în luna noiembrie, aleasă fiind întâlnirea cu CS Otopeni pe care elevii lui Theo Evans o vor susţine în deplasare pe 25 noiembrie, confruntarea urmând a fi transmisă în direct de TVR 3.

După şapte etape scurse din acest campionat, Energia ocupă locul şapte adunând patru victorii şi trei înfrângeri, în runda a opta trupa gorjeană având de disputat o partidă în deplasare la Târgu Mureş, în compania ultimei clasate, BC Mureş Târgu Mureş.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.