RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii lui Theo Evans au pierdut şi la Craiova

/ 25 octombrie 2009

baschet_energia_time_out

În tradiţia rezultatelor surprinzătoare înregistrate în acest sezon, când au câştigat în faţa echipelor puternice, dar au capotat în confruntările cu echipele mai slab cotate, Energia a pierdut meciul disputat în compania celor de la SCM U Craiova cu scorul de 68-66.

Conform aşteptărilor tehnicianului american al Energiei, echipa craioveană a început în forţă meciul şi a câştigat primul sfert cu 19-12. Energia şi-a continuat evoluţia modestă şi în următoarele zece minute şi la pauză gazdele îşi măriseră avantajul la zece puncte, scor 39-29.

Diferenţa s-a menţinut până spre finalul sfertului trei, când, după un parţial de 7-0 pentru Energia, elevii lui Theo Evans au reintrat în joc terminând sfertul trei la diferenţă de un singur atac faţă de craioveni, scor 51-48. Primele puncte ale ultimului sfert au adus şi prima egalitate, Lupusavei, fost jucător al craiovenilor, aducându-şi aminte că a fost eroul Energiei la partida cu Elba. Finalul a fost unul tensionat, ambele echipe sperând la victorie, însă atunci când mai erau de jucat mai puţin de două minute, la scorul de 63-62, baschetbaliştii echipei gorjene au fost trădaţi tocmai de punctul lor forte din acest sezon, loviturile libere. Porter Troupe a ratat o lovitură liberă, iar Tyner nu a înscris niciuna dintre cele două aruncări de la linia de fault. În loc de 63-65 scorul a devenit 66-62, iar ultima speranţă a Energiei într-un rezultat pozitiv la Craiova a fost spulberată cu 12 secunde înaintea finalului când Lupusavei a ratat aruncarea de trei puncte ce putea duce partida în prelungiri.

După şase etape Energia are deja trei înfrângeri şi tot atâtea victorii, este pe locul şapte în clasament însă poate pica pe opt în cazul unei victorii a Stelei în faţa celor de la BC Mureş Târgu Mureş.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.