RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenorul Theo Evans vede o confruntare extrem de echilibrată cu Dinamo

/ 29 octombrie 2009

theo evans 29.10Antrenorul Theo Evans spune că nu a uitat încă înfrângerea Energiei de la Craiova, dar este nevoit acum să se concentreze asupra meciului cu Dinamo, un meci considerat dificil de american.

Întâlnirile baschetbalistice dintre Energia şi Dinamo au fost de fiecare dată foarte echilibrate, aşa că Theo Evans se aşteaptă şi de această dată la o replică puternică din partea bucureştenilor, mai ales din partea jucătorilor cu mare experienţă din lotul acestora, antrenorul american numindu-i în special pe Fometescu şi Viorel Mocanu.

Având în vedere faptul că valorile campionatului naţional de baschet s-au nivelat foarte mult în acest sezon, Evans nu mai poate spune dacă o echipă sau alta este favorită într-un meci, asta cu excepţia partidelor în care sunt implicate CSU Asesoft, Gaz Metan Mediaş sau U Mobitelco, dar faptul că va evolua cu Dinamo în faţa propriilor suporteri constituie un avantaj demn de luat în considerare.

Meciul de baschet dintre Energia Rovinari şi Dinamo Bucureşti va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, la sala Polivalentă din Târgu Jiu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.