RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a se grăbeşte – Etapă intermediară marţi, 17 noiembrie

/ 16 noiembrie 2009

faza_liga_a_III_aFederaţia Română a introdus o etapă intermediară la jumătatea acestei săptămâni în liga a III-a, turul acestui campionat urmând a se încheia peste o săptămână şi jumătate pentru acest nivel fotbalistic.

În seria a IV-a, în runda a XV-a, toate cele trei reprezentante ale Gorjului vor juca pe teren propriu, însă vor avea misiuni dificile, adversarii fiind clasaţi în primele şase locuri în clasamentul seriei. Minerul Jilţ Mătăsari va primi vizita celor de la FCM Târgovişte, locul doi în clasament, Ralbex Turcineşti va primi la Târgu Cărbuneşti vizita echipei secunde a celor de la FC Argeş, echipă clasată pe locul 4, iar Minerul Motru va juca pe teren propriu în faţa celei de-a şaptea clasată în serie, Prometeu Craiova.

După ce s-au întâlnit în runda anterioară, Jiul Rovinari şi Pandurii II Târgu Jiu vor evolua în compania a două reprezentante ale Aradului în seria a V-a. Jiul Rovinari are o misiune dificilă, trupa lui Bobi Trofin întâlnind în deplasare pe ACU „Vasile Goldiş” Arad, în vreme ce Pandurii II vor primi vizita, la Târgu Jiu, pe terenul sintetic din cadrul complexului „Municipal”, pe Gloria CTP Arad.

Toate partidele se vor disputa marţi, de la ora 14:00, vineri urmând a se disputa o nouă etapă, cea de-a XVI-a, penultima a acestui tur de campionat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.