RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doi arbitri asistenţi gorjeni bat la porţile Ligii I

/ 28 octombrie 2009

assistant_referee_15abr2007Dacă Pandurii au căpătat ceva vechime la nivelul primei ligi, arbitrilor gorjeni porţile primului eşalon au părut închise de foarte mult timp. Fără arbitri în ultima vreme chiar şi la nivelul ligii secunde, Gorjul a recuperat în ultima vreme din teren, doi arbitri asistenţi promovând între timp în lotul divizionar B, iar acum se vor prezenta la Bucureşti pentru a-şi încerca şansa de a promova în lotul divizionar A. Este vorba de arbitrii asistenţi Lorin Udrea şi Mihaela Popescu.

Preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor Gorj, Cosmin Tutunaru, consideră că cei doi arbitri asistenţi au şanse de a promova acest concurs în ciuda faptului că doar cinci arbitri asistenţi vor primi în această toamnă girul de a face pasul spre meciurile Ligii I. Tutunaru spune despre Popescu şi Udrea că au avut multe meciuri arbitrate în Bucureşti şi în apropierea Capitalei şi au fost supervizaţi de cei care se vor afla în comisii, acesta fiind un avantaj pentru ei.

Tot în această perioadă, doi arbitri şi patru arbitri asistenţi vor bate la porţile promovării în lotul divizionar B, în vreme ce pentru accesul la meciurile ligii a III-a vor susţine examene trei arbitri şi cinci arbitri asistenţi.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.