RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii Energiei se vor pregăti cu Mircea Bedivan până la revenirea lui Stângă de la naţională

/ 4 ianuarie 2010

Handbaliştii de la Energia îşi încep pregătirea pentru returul campionatului fără antrenorul principal, Vasile Stângă, acesta ocupând şi funcţia de selecţioner al naţionalei masculine de handbal a României, echipă pe care o pregăteşte pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial din 2011, care va avea loc în Suedia.

Vasile Stângă va participa cu naţionala României la un turneu în Spania, unde va juca în compania naţionalelor similare ale Elveţiei, Braziliei şi Spaniei pe 8, 9 şi 10 ianuarie. După aceste jocuri de verificare, naţionala condusă de Vasile Stângă va juca în Finlanda, la turneul preliminar de calificare la mondiale, pe 15 ianuarie cu Marea Britanie, pe 16 ianuarie cu Finlanda şi pe 17 ianuarie cu Bosnia-Herţegovina. Câştigătoarea turneului din Finlanda va disputa barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2011.

În această perioadă, handbaliştii de la Energia vor fi conduşi la antrenamente de secundul Mircea Bedivan, acesta urmând a se ocupa de echipă în cantonamentul de la Rânca, dar şi după acesta, până la revenirea lui Vasile Stângă la Târgu Jiu, programată între 18-19 ianuarie.

După ce antrenorul Vasile Stângă va ajunge şi el la Târgu Jiu, pe 21 ianuarie este programată vizita medicală pentru handbaliştii echipei gorjene, aceasta urmând a fi efectuată la Craiova, ocazie cu care se intenţionează şi jucarea unei partide de verificare în compania celor de la Universitatea Craiova.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.