RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stângă a acceptat naţionala şi-l propune pe Bedivan ca antrenor la Energia în sezonul viitor

/ 15 decembrie 2009

stanga_1512Tehnicianul echipei Energia Pandurii Târgu Jiu, Vasile Stângă a acceptat să preia naţionala de handbal masculin a României, dar va continua şi la club până în vară, când îi va expria contractul cu gruparea gorjeană.

„Omer nu mai poate antrena, Ghervan s-a retras din cauza problemelor medicale. Au spus că nu aveau pe cine să pună. Naţionala nu se poate refuza. Eu am fost de acord, nu îmi este frică de o nouă provocare. Am mai fost la naţională, nu e ceva nou pentru mine. În 1996 am calificat România la Mondiale, a fost şi ultima calificare a băieţilor. Jucători de valoare avem, poate puterea de sacrificiu şi seriozitatea sunt hibele. Aţi văzut la fete, am luat un gol de cascadorii râsului în ultima secundă”, a comentat Vasile Stângă. Acesta consideră că actualul său secund de la Energia, Mircea Bedivan este soluţia perfectă pentru banca grupării gorjene. „Mircea îmi poate continua munca. Cunoaşte echipa, lui îi va fi mai uşor pentru că deja s-a adaptat situaţiei. Este şi pentru el un examen ca antrenor principal. Mircea va trebui să se orienteze către un antrenor secund pentru că are nevoie de unul. Sincer, dacă Ionuţ Mazilu nu va mai putea juca handbal, poate fi o variantă. Are personalitate, este iubit în vestiar şi mai e şi localnic. În plus, e tânăr, iar munca asta îl poate ajuta în viitor”, a mai declarat Vasile Stângă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.