RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu a fost director tehnic la Pandurii II în mandatul lui Ciobotariu la prima echipă

/ 18 martie 2010

Cârţu revine ca antrenor al Pandurilor în baza vechilui contract pe care el l-a avut cu gruparea gorjeană, contract care nu a fost reziliat şi conform căruia, după suspendarea primită după partida cu Unirea Urziceni, tehnicianul a primit o altă sarcină din partea clubului.

Cârţu a dezvăluit faptul că el a fost în tot acest timp angajatul Pandurilor şi a primit salariu ca director tehnic al echipei a doua a gorjenilor, postură în care trecut şi peste etapele de suspendare, astfel că la meciul de la Cluj cu CFR va putea lua loc pe banca tehnică:

Această păstrare a unui antrenor sub angajament chiar şi după ce s-a procedat la înlocuirea sa din funcţie este o practică destul de uzitată, nu doar la Pandurii, ea fiind o modalitate prin care se evită în primul rând plata restului de contract într-o singură tranşă, dar oferă şi posibilitatea revenirii acestuia în funcţie în cazul în care înlocuitorul său nu se ridică la nivelul cerut. Un caz similar celui de acum fiind cel în care Neagoe a revenit pe banca Pandurilor după ce Joaquim Texeira a antrenat echipa gorjenilor doar vreme de două etape în urmă cu doi ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.