RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mandatul lui Ciobotariu aproape de final?

/ 28 februarie 2010

Rezultatele Pandurilor în timpul mandatului lui Liviu Ciobotariu sunt modeste, o singură victorie fiind trecută în bilanţul fostului dinamovist de la instalarea pe banca gorjenilor în octombrie 2009, însă nu doar rezultatele lasă de dorit, ci şi jocul echipei, care nu are niciun orizont în acest moment.

Ciobotariu a adunat opt meciuri la conducerea Pandurilor, dintre acestea cinci terminându-se cu eşecuri, două partide terminându-se la egalitate, ambele pe teren propriu, un singur meci fiind câştigat de echipa gorjeană, cel din ultima etapă a turului, 2-0 cu Unirea Alba Iulia. În aceste opt meciuri Pandurii s-au bucurat doar de cinci goluri, patru pe teren propriu şi unul singur în deplasare, în acelaşi timp primind 10 goluri, în clasament reuşind să adune doar cinci puncte dintr-un maxim posibil de 24.

Problemele care continuă să se menţină în jocul Pandurilor pare să-i fi convins pe conducătorii clubului să caute un înlocuitor pentru Liviu Ciobotariu, asta până când situaţia echipei în clasament nu va deveni una şi mai gravă. Deşi chiar şi după eşecul de pe teren propriu cu Astra Marin Condescu a ţinut să-şi reconfirme sprijinul pentru antrenorul Ciobotariu, preşedintele Pandurilor pare dispus să-l readucă pe Sorin Cârţu la echipă. Fără a fi alături de echipa sa la meciul de la Vaslui, Marin Condescu pare să fi luat drumul Craiovei pentru o discuţie cu fostul tehnician al Pandurilor, maşina preşedintelui grupării târgujiene fiind văzută vineri parcată în zona în care locuieşte Sorin Cârţu. Speculaţiile par să aibă la bază şi un precedent la Pandurii, în urmă cu doi ani Eugen Neagoe fiind rechemat sub arme la Pandurii după ce portughezul Joaquim Texeira a condus echipa gorjeană doar în două etape de campionat.

Cu Liviu Ciobotariu la timonă Pandurii au ajuns de la -3 la -10 în clasamentul adevărului, iar în acest retur gorjenii le vor primi pe teren propriu pe Dinamo, Steaua şi FC Timişoara, trei dintre echipele angrenate în lupta pentru titlu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • ju spune:

    ai perfecta dreptate

  • andrei spune:

    macar de ar fi mers jocu sa zicem ca am ratat sau am avut ghinion…..nimik nici rezultate nici joc bun….frate nu stiu ce rezultate lau recomandat pe asta sa vina antrenor la pandurii….ca nare cv deloc …mai rau e cu rau da si mai rau e fara el…..traiasca nea sorin….orac mie mila de tn dupa ce ai zis de cartu….pacat iar sa mai pierdut 1 an ..iar mediocritate cand o sa fim si noi o ecgipa echilibrata nu stiu

  • spaga spune:

    DEMISIA BAAA. ! CA NE DUCI IN B. !!! CU CARTU AM FOST SI PE PRIMU LOC. ! CU CIOBOTARIU O SA FIM PE PRIMU LOC DIN COADA. !!! CEL MAI PROST ANTRENOR CARE A FOST LA PANDURII .! ECHIPA NU JOACA NIMIK. !!!…

  • andrey spune:

    Daca nu bate pe Craiova….ne duce in B..!!!N e duci in B,NEA LIVIU…ce facem….?Domnule Condescu trebuie sa faceti un soc la ehipa..!!Jucati cu echipa doua..!!SA VINA Cartu..SAU Halagian…

  • spaga spune:

    DE CAND AI VENIT BA CIOBI .! AM VAZUT PE TEREN NUMAI GLOABE. ! NU AM VAZUT FOTBALISTI .!!! AIA NUS FOTBALISTI !!… CE SA MAI ZICEM DE MECIU CU VASLUI. !!! NATI AVUT UN SUT LA POARTA O REPRIZA INTREAGA =))=))=)) !!.

  • chi spune:

    Toata lumea se da la Ciobi(corect nu ai rezultate pleci)dar Nimeni nu spune ce jucatori au cei de la Pandurii -panarame si fitosi ,ce vina are antrenoru’ ca ei se cred mari fotbalisti si nu au chef sa joace si le sta gandul numai la transferuri ,a fost cineva sa vada ce antrenamente de top face?????numai la echipele de afara se fac astfel de antrenemente,sigur ca e mai usor ascunsi dupa un monitor sa dai cu noroiin primi vizati.Sa vina Cartu atunci ,care face doar incalzire si miuta si care injura toata ziua!!!!!!!!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.