RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Hidişan n-a făcut deplasarea cu Pandurii pentru meciul de la Bistriţa

/ 28 aprilie 2010

Mijlocaşul Pandurilor care a marcat singurul gol al gorjenilor pe teren propriu din acest retur, Florin Hidişan, nu a făcut deplasarea pentru partida de la Bistriţa.

Hidişan a acuzat o lovitură şi a fost diagnosticat cu edem muscular, conducerea tehnică a Pandurilor luând decizia de a-l menaja pe fotbalistul adus de la UTA pentru meciul de săptămâna viitoare, cel în care gorjenii vor evolua la Târgu Jiu în compania celor de la Poli Iaşi, un meci considerat drept o finală în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Absenţi în continuare la echipa târgujiană sunt Păcurar, a cărui revenire este aşteptată tot la meciul cu Poli Iaşi, Popete, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, Stanca şi Nalaţi, ambii accidentaţi.

Sorin Cârţu a convocat pentru meciul cu Gloria Bistriţa un lot de 19 jucători, noutăţile lotului fiind portarul Livshit, care i-a luat locul lui Bănică, şi Pleaşcă, unul tintre tinerii în care tehnicianul Pandurilor are mare încredere şi care ar putea chiar să debuteze în Liga I în partida de la Bistriţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.