RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, ameninţaţi din nou cu neprogramarea în Liga I

/ 18 noiembrie 2009

Votul ţinut acasă de preşedintele Marin Condescu tulbură din nou apele între Pandurii şi comisiile LPF, acum echipa gorjeană fiind ameninţată cu neprogramarea la partida cu Rapid Bucureşti.

La baza acestei eventuale neprogramări stă o decizie a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF prin care SC Unic AV Sport SRL Bistriţa a primit câştig de cauză într-un conflict avut cu Pandurii Târgu Jiu pe marginea transferului lui Mădălin Popa la gruparea târgujiană, anunţându-se şi o sumă de 500.000 de lei pe care Pandurii ar trebui să o achite societăţii comerciale respective.

Prima reacţie venită din partea clubului gorjean a sosit din partea preşedintelui Marin Condescu, acesta spunând doar că societatea respectivă nu are nimic cu fotbalul şi că astfel de litigii nu trebuie judecate de comisiile LPF: „Nu ne-a acţionat în instanţele civile pentru că acolo nu câştigă. Cluburi ca Rapid, Steaua, Dinamo şi altele au şi ele procese cu diverse firme dar nu sunt judecate de LPF”, a declarat Condescu.

Interesant este faptul că Mădălin Popa a venit la Pandurii Târgu Jiu din postura de jucător liber de contract după ce îşi reziliase pe cale amiabilă vechiul contract avut cu Gloria Bistriţa, iar pe contractul cu Pandurii nu apare niciunde menţionat faptul că el ar fi impresariat şi nici semnătura impresarului său, aşa cum se întâmplă când jucătorii sunt reprezentaţi de vreun impresar sau firmă de impresariat.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a declarat pentru www.sportingorj.ro că amănuntele legate de acest caz sunt complexe: „Cu siguranţă domnul preşedinte va da mai multe informaţii despre această situaţie, una care nu poate fi explicată doar în câteva rânduri. Vreau să spun doar că nu este vorba despre acea sumă, ea este mult ridicată de penalităţile pe care ei le-au calculat”. Daniel Băloi a mai comentat şi felul în care lucrurile merga la Liga Profesionistă de Fotbal: „Pe noi ne distrează însă faptul că „sursele din cadrul LPF” sunt mult mai rapide decât purtătorul lor de cuvânt. Înseamnă că „sursele” ar trebui să-l anunţe pe cel care se ocupă de site-ul oficial al LPF să modifice ora de disputare a meciului de la Iaşi, pe site fiind trecută ora 18:00, în vreme ce meciul este programat la ora 17:00”, a mai adăugat secretarul general al Pandurilor. Acesta spune că problemele Pandurilor nu sunt legate de acest caz, ci doar de deplasarea şi de meciul pe care gorjenii îl dispută la Iaşi: „Nu ne interesează acum aceste probleme, noi avem de pregătit un meci important şi îl vom pregăti pentru a obţine un rezultat bun. Iar despre meciul cu Rapidul, pot să spun că se va juca, indiferent dacă ei vor sau nu să ne programeze”, a mai spus Daniel Băloi.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.