RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mână liberă antrenorului la Pandurii?

/ 15 iunie 2010

Preşedintele Marin Condescu declara la finele campionatului trecut, după ce echipa a retrogradat, că va evita să mai facă greşelile trecutului menţionând că una dintre acestea a fost aceea că a acordat prea multă libertate antrenorilor în ceea ce priveşte stabilirea lotului de jucători.

Condescu preciza atunci că noul antrenor al Pandurilor va fi nevoit să lucreze şi să-şi asume obiectivele cu lotul de jucători ce-i va fi pus la dispoziţie de conducerea clubului. La puţin timp după numirea unui preşedinte executiv, care a venit şi cu un antrenor nou, Condescu nu mai este atât de ferm în ceea ce priveşte stabilirea lotului: „O să dăm din jucători, dar las să hotărască antrenorul. I-am dat lista cu telefoanele fotbaliştilor să poarte discuţii individuale cu fiecare. El zice că poate să-i reabiliteze chiar şi pe unii dintre ei care nu au jucat la capacitate maximă”, a declarat preşedintele Pandurilor. În ceea ce priveşte jucătorii din vechiul lot al Pandurilor, la prima vizită la Târgu Jiu, antrenorul Marius Baciu spunea că nu vrea să se despartă de prea mulţi dintre aceştia, însă a lăsat să se înţeleagă că va fi un antrenor ce nu va accepta jumătăţile de măsură din partea jucătorilor săi: “Nu vor pleca decât doi-trei jucători. Sunt un antrenor căruia îi place angajamentul, cei care nu vor băga piciorul vor avea de suferit”.

Faptul că nu vor fi prea mulţi jucători care vor pleca de la Pandurii a fost confirmat şi de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: “Vom face o listă cu jucătorii care îi vom pune pe lista de transferuri. Vor fi 3-4 jucători pe care vrem să obţinem bani”. Cei 3-4 jucători scoşi la mezat de Pandurii în această vară ar putea fi Cardoso, Martinovic, Păcurar şi Stanca, jucători de care s-au şi interesat câteva cluburi după ce echipa târgujiană a încheiat campionatul trecut pe un loc retrogradant.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.