RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cu Pandurii III, la judeţ

/ 18 mai 2010

Hidişan, Păcurar, Lazic, Kamara sau Martinovic ar putea deveni puncte de atracţie la meciurile pe care Pandurii III le vor disputa din toamnă pe terenurile de la Moi, Văgiuleşti, Cloşani sau Bolboşi.

Preşedintele Marin Condescu a anunţat că prima echipă a Pandurilor nu se va mai baza în viitor pe serviciile actualului lot în cazul în care echipa nu se va menţine în prima ligă, doar Stanca, Mingote, Chibulcutean şi Cadoso urmând a rămâne în lotul pentru liga a II-a. Condescu spune că pentru niciunul dintre jucătorii Pandurilor nu există oferte de transfer şi că nu crede că evoluţiile din ultima vreme ale lui Hidişan sau Păcurar ar putea face ca echipe din prima ligă să-şi desfacă buzunarele pentru a-i cumpăra. Preşedintele gorjenilor a admis totuşi că o parte dintre jucătorii trecuţi acum de conducere pe lista neagră ar putea evita noroiul terenurilor din judeţ dacă Pandurii vor juca în Liga I şi în sezonul viitor, iar noul antrenor şi-i va dori în echipă.

În cazul retrogradării, dacă nu vor reuşi să scape de jucătorii ce nu mai sunt doriţi la prima echipă, conducerea Pandurilor are pregătite reducerile salariale: „Dacă retrogradăm toate salariile se reduc cu 25%, iar la unii dintre ei se revine la contractul iniţial care l-au atunci când au venit la Târgu Jiu. Nu va exista nici un contract de peste 30 de mii de euro. Pentru unii va fi şi mai grav. Dacă joacă un an de zile o să iasă la pensie de bătrâneţe”, a precizat Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.