RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bătaie pentru titularizare la mijlocul Pandurilor

/ 11 februarie 2010

Lupta pentru evitarea retrogradării este lăsată în urmă de preşedintele Pandurilor, Marin Condescu văzându-şi echipa departe de zona periculoasă, iar unul dintre atuurile pe care spune că le are în mânecă Ciobotariu este linia de mijloc foarte valoroasă.

Condescu este de părere că antrenorului îi va fi foarte greu să aleagă pe cei care vor evolua în linia mediană, acolo unde echipa dispune de trei jucători valoroşi pentru fiecare post:

Ghindeanu, Hidişan, Dedu, Tremonti, Orac, Diaconu, Avramescu, Murgan, Nalaţi, Vranjes, Păcurar şi Lazic sunt cei 12 mijlocaşi ce se vor bate pe cele patru locuri în garnitura de start a Pandurilor, sarcina lui Ciobotariu părând a fi întradevăr una destul de dificilă, conducerea clubului fiind de acord că, cel puţin pentru prima etapă, tehnicianul va fi nevoit să apeleze şi la inspiraţie pentru a-şi alege titularii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.