RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu caută formula ideală pentru mijlocul Pandurilor

/ 3 februarie 2010

Odată cu plecarea lui Florin Stângă la Xanthi Skoda, acolo unde a fost integralist în ultima etapă din campionatul Greciei, Liviu Ciobotariu are de umplut un gol în centrul liniei mediene, problemă pe care încearcă s-o rezolve în Antalya.

Tehnicianul Pandurilor spune că nu consideră că mijlocaşii centrali reprezintă o problemă pentru echipa sa, acolo dispunând de un număr suficient de mare de soluţii, însă adevărata problemă este aceea a alegerii celui mai bun cuplu: „Deocamdată suntem în faza în care căutăm cea mai bună formulă. Până la a ajunge la formula ideală am rotit jucătorii încercând să-i folosesc în cât mai multe combinaţii. Jucătorii au capacitate, iar eu le voi evalua randamentul. Le-am spus şi jucătorilor că toate concluziile le voi trage la final atunci când voi face o analiză completă cu evaluări individuale, pentru fiecare jucător în parte, dar şi pentru fiecare compartiment”, a declarat Ciobotariu pentru www.sportingorj.ro .

Una dintre soluţiile pentru postul de mijlocaş la închidere ar putea fi retragerea lui Alex Păcurar, soluţie testată deja de antrenor în câteva jocuri de verificare. Păcurar a revenit în Antalya după ce, cu învoirea antrenorului, a părăsit cantonamentul echipei pentru a-şi susţine examenul de licenţă. Ceilalţi jucători din lotul Pandurilor ce pot evolua în zona centrală a liniei de mijloc sunt Murgan, Nalaţi, Hidişan, Vranjes, Dedu sau chiar Avramescu, de la echipa a doua.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • andrei spune:

    Echipa ideala:Stanca-Popete Martinovic Chibulcutean Cardoso-Hidisan Pacurar Murgan Lazic-Kamara Raskovic

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.