RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, băgaţi din nou în şedinţă de Condescu

/ 10 martie 2010

Semieşecul Pandurilor pe teren propriu în faţa Universităţii Craiova s-a lăsat cu noi şedinţe, antrenorii şi jucătorii discutând împreună cu preşedintele cauzele startului slab de retur şi posibilităţile de recuperare a punctelor risipite.

La ora antrenamentului, preşedintele Marin Condescu a intrat în vestiarul Pandurilor având o discuţie de circa o oră cu jucătorii, vreme în care antrenorul Liviu Ciobotariu a stat de vorbă cu Daniel Burlan, directorul general al SNLO, principalul susţinător financiar al grupării gorjene. Discuţiile din vestiar şi cele dintre Burlan şi Ciobotariu nu au fost făcute publice, însă după ce titularii au făcut refacerea de după partida de luni, iar rezervele şi jucătorii ce nu au fost folosiţi au efectuat un antrenament sub comanda secunzilor Bejinariu şi Mărgărit, jucătorii au fost chemaţi din nou pentru o scurtă discuţie.

Discuţiile s-au concretizat în păstrarea lui Liviu Ciobotariu în postul de antrenor principal al Pandurilor, însă viitoarele partide pe care echipa gorjeană le va disputa vor deveni capitale nu doar pentru Ciobotariu, ci şi pentru unii dintre jucători.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.