RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II se duelează din nou cu Amkar Perm

/ 2 februarie 2010

După frumoasa victorie în faţa slovenilor de la FC Koper, scor 3-0, echipa secundă a Pandurilor va juca astăzi un nou meci amical, meci ce se va disputa pe terenul Hotelului Kervansaray, cu începere de la ora 15:00.

Trupa lui Gabi Zahiu va da piept cu un adversar pe care-l cunoaşte deja, ruşii de la Amkar Perm fiind cei cu care au jucat românii au jucat primul amical în Antalya. Atunci a fost vorba de o combinată a celor două echipe ale Pandurilor, fiind folosiţi cu predilecţie jucătorii de perspectivă, cei pe care Liviu Ciobotariu a dorit să-i vadă la lucru pentru a-şi da seama dacă fac sau nu faţă rigorilor unei întâlniri cu o echipă de primă ligă. Atunci ruşii s-au impus cu scorul de 1-0, însă acum Gabi Zahiu speră să repete figura frumoasă din meciul cu slovenii: „Avem o echipă tânără în care sunt şi câţiva jucători cu experienţă, iar odată cu meciurile disputate aici jocul nostru devine din ce în ce mai consistent. Echipa începe să capete contur, iar acum joacă din ce în ce mai aproape de aşteptările noastre. E din ce în ce mai clar că ne putem atinge obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a”, a declarat Gabi Zahiu pentru www.sportingorj.ro .

Pandurii II îşi vor încheia seria jocurilor de verificare din Antalya pe 6 februarie, atunci trupa lui Zahiu urmând a se duela cu Ordabasy Shymkent, echipă ce a încheiat ultimul sezon din campionatul Kazakhstanului pe locul 7.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.