RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal pentru Pandurii II în amicalul cu cei de la Yonsei

/ 29 ianuarie 2010

Echipa a doua a Pandurilor a disputat, cu o zi întârziere, primul joc amical din cantonamentul din Antalya. Sub bagheta lui Zahiu, dar urmăriţi de pe margine de Ciobotariu, Pandurii II au remizat cu Yonsei, scor 1-1.

Sud-coreenii au deschis scorul în prima repriză, în minutul 35, Pandurii II au revenit egalând prin spaniolul Arrieta imediat după reluare, în minutul 47, trupa lui Zahiu trecând pe lângă victorie în minutul 75, atunci când Vlăduţi, aflat în situaţie foarte bună, nu a găsit calea spre gol.

Repriza I: Bănică – Pleaşcă, Dobroiu, Popa, Dăianu, Constantin, Adi Popescu, Bertea, Stanciu, Pătraşcu, Vlăduţi. A mai jucat Fărcăşanu.

Repriza a II-a: Bănică – Pleaşcă, Popa, Rada, Stancu, Basara, Bertea, Stanciu, Fărcăşanu, Arrieta, Vlăduţi. Au mai evoluat Petrache şi Avrămescu.

Următorul meci al echipei secunde a Pandurilor va avea loc pe 31 ianuarie, de la ora 15:00, cu nemţii de la SV Babelsberg 03, echipă ce activează în Regionalliga Nord.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.