RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc amical / Pandurii Târgu Jiu – Pandurii II 1-0 (0-0)

/ 9 ianuarie 2010

Primul amical al Pandurilor din 2010 nu a fost unul la care antrenorul Liviu Ciobotariu să-i utilizeze pe jucătorii primei echipe, singurul dintre jucătorii obişnuiţi cu Liga I „pedepsit” de tehnicianul echipei gorjene fiind portarul Răzvan Stanca, folosit în prima repriză a meciului.

Partida aşteptată cu interes de cei mai împătimiţi suporteri ai Pandurilor a fost până la urmă doar un meci test între jucătorii echipei secunde în care şi-au făcut loc şi jucătorii veniţi în probe în ultimele zile. Dintre cei trei brazilieni, doar mijlocaşul stânga Bernardo Gomez a prins în teren finalul meciului, ceilalţi doi fiind înlocuiţi la pauză. Gomez a fost şi cel care şi-a trecut în cont şi cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 45 când a preluat pe piept o minge la marginea careului mare, a rămas singur cu portarul Bănică, dar din 12-13 metri a trimis cu latul peste poartă.

Aşa-zisa primă echipă a Pandurilor a reuşit să-şi apropie victoria prin golul „spaniolului” Arsenie, care a pus latul în şase metri la o centrare de pe partea dreaptă.

Pandurii Târgu Jiu – Pandurii II 1-0 (0-0)
Teren sintetic „Complex Municipal” Târgu Jiu, spectatori 250

A marcat: Arsenie (min. 67)

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, M. Popa, Tătaru, Rada – Avramescu, Leandro, Vlăduţi, Gomez – Arsenie, Diego. Au mai jucat: Livshits, Vulpe, Mohora.

Pandurii II: Bănică – Dobroiu, Dăianu, Ciocioi, I. Constantin – Iclănzan, Bertea, Adi Popescu, Diaconu – Stanciu, Fărcăşanu. Au mai jucat: Nicolae, Jianu, Bejinaru, Zgondea, Ioniţă, Golea, Gavrilescu, Voinea, Petrache şi Brandibur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.