RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fără amical pentru Pandurii în pauza de campionat

/ 10 noiembrie 2009

Pandurii nu vor juca niciun meci amical în perioada în care campionatul este întrerupt pentru meciul amical susţinut de naţionala României în Polonia.

Decizia a fost luată de antrenorul principal Liviu Ciobotariu cu gândul de a evita accidentările având în vedere situaţia terenurilor serios afectate de ploile căzute în ultima vreme.

Iniţial a fost luat în calcul un joc amical cu divizionara secundă FC Drobeta, echipă care în această săptămână nu va juca în etapa a XIV-a a Ligii a II-a datorită excluderii din campionat a celor de la CFR Timişoara. Ciobotariu a decis însă ca echipa să se antreneze în această săptămână fără a susţine vreun joc amical considerând şi că îşi cunoaşte suficient de bine jucătorii chiar dacă este la Pandurii doar de două etape.

Liviu Ciobotariu a primit invitaţia ca la sfârşitul acestei săptămâni să facă parte din delegaţia oficială a Federaţiei Române de Fotbal la meciul cu Polonia, însă, dată fiind situaţia actuală a echipei şi importanţa meciului cu Poli Iaşi, este puţin probabil ca Liviu Ciobotariu să onoreze oferta lui Ionuţ Lupescu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.