RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nouă puncte din trei meciuri, obiectivul trasat lui Ciobotariu de preşedintele Condescu

/ 2 martie 2010

În vreme ce tot mai mulţi privesc sceptici spre viitorul Pandurilor, care n-au acumulat niciun punct în retur apropiindu-se ameninţător de locurile retrogradabile, preşedintele Marin Condescu este în continuare optimist.

Preşedintele Pandurilor, după ce a infirmat zvonurile conform cărora zilele lui Ciobotariu la cârma echipei târgujiene ar fi numărate, a admis că următoarele trei partide pot fi hotărâtoare în ceea ce priveşte soarta tehnicianului. Condescu a dezvăluit şi care este obiectivul lui Ciobotariu, unul extrem de dificil în actualele condiţii: „Liviu Ciobotariu, dacă va câştiga următorul meci care este foarte important, cu Universitatea Craiova, şi următoarele două care sunt la fel de importante, cu Internaţional Piteşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ îşi va îndeplini obiectivul”, a declarat preşedintele Pandurilor într-o emisiune a unui post local de televiziune.

Condescu spune că regretă că întâlnirea Pandurilor cu Universitatea Craiova se va disputa sub sceptrul retrogradării, însă are încredere într-o victorie a gorjenilor care să ducă echipa într-o zonă mai liniştită a clasamentului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.