RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cele nouă valuri care au scufundat Pandurii îl pun pe gânduri pe Ciobotariu

/ 24 noiembrie 2009

ciobotariu8641Liviu Ciobotariu declară că este afectat de faptul că după trei meciuri la Pandurii echipa n-a strâns decât un punct. Mai mult decât atât, echipa gorjeană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la capitolul meciuri fără victorie:

“Suntem la al nouălea meci fără victorie şi asta ne doare… Nu-mi rămâne decât să sper că în următoarele partide vom reuşi să obţinem şi prima victorie de care aveam atâta nevoie, dar şi mai multe puncte. Nu-mi convine deloc faptul că nu am reuşit decât un singur punct de când am preluat Pandurii şi asta vreau să se schimbe cât mai curând”, a declarat Ciobotariu după meciul pierdut de Pandurii cu 1-0 în faţa celor de la Poli Iaşi.

În ciuda faptului că echipa sa a încasat patru cartonaşe galbene şi unul roşu, Ciobotariu nu dă vina pe arbitraj, ci vede întreaga responsabilitate a rezultatului în propria ogradă: “Dacă aş comenta arbitrajul, ar trebui să-mi scuz echipa pentru înfrangere şi nu a fost cazul”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Pandurii n-au prea multă vreme la dispoziţie pentru a diseca acest nou insucces, duminică având de înfruntat la Târgu Jiu Rapidul într-un meci devenit capital pentru gorjeni după rezultatele înregistrate în Liga I în ultimele etape.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.