RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Scor egal în jocul şcoală al Pandurilor

/ 3 iulie 2010

Antrenorul Marius Baciu şi-a împărţit jucătorii în două tabere, i-a lăsat pe mâna celor doi secunzi, Bejinaru şi Boroncoi, şi a urcat în tribună pentru a avea o privire de ansamblu asupra jucătorilor săi.

În prima repriză jucătorii echipaţi în negru au făcut legea în teren, Stromajer a deschis scorul după ceva mai mult de un sfert de oră de joc după o centrare foarte bună a lui Popete, iar Rusu a deviat nefericit în propria poartă o centrare în forţă dintr-o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de Vezan. Stromajer a avut în vârful bocancului golul de 3-0, dar după ce a scăpat singur spre poarta lui Livshit a fost blocat de portar la marginea careului mare.

După pauză lucrurile s-au schimbat radical, albii fiind la timona jocului. La cinci minute de la reluare Pârvu a centrat perfect de pe dreapta, iar Vranjes a redus din diferenţă. Scorul nu s-a menţinut decât încă cinci minute, Fărcăşanu finalizând o centrare venită de la Ionuţ Comstantin. Albii puteau chiar câştiga meciu, dar s-au întrecut în ratări, ambii marcatori ai acestei reprize trecându-şi în cont câte o ratare rarisimă, iar reuşita lui Ionuţ Constantin, o lovitură de cap după o centrare a lui Pârvu, a fost anulată pe motiv de offside.

De la acest joc şcoală au lipsit cinci jucători, Tilincă, Hidişan, Ghindeanu, Orac şi Nalaţi. Explicaţia conducerii a fost aceea că pe posturile respective s-a dorit ca tinerii jucători testaţi să poată juca mai mult, antrenorul Baciu cunoscându-i destul de bine pe cei cinci, însă există şi speculaţii cum că unii dintre aceştia s-ar afla deja pe lista jucătorilor ce nu vor continua cu Pandurii în vreme ce alţii nu ar fi ajuns la un numitor comun cu conducerea în ceea ce priveşte negocierea contractului.

Negrii – Albii 2-2 (2-0)

Au marcat: Stromajer (min. 16), Rusu (autogol – min. 25) / Vranjes (min. 45), Fărcăşanu (min. 50)

Negrii: Mingote – Popete, Tătaru, Chibulcutean, Diaconu – Militaru, Vezan, Dedu, Grecu – Voinea, Stromajer. Au mai jucat: Bănică, Dobroiu, Avramescu, Stanciu, Mohora, Vlăduţi.

Albii: Livshit – Pleaşcă, Rusu, Rada, Cardoso – Basara, Murgan, Avramescu, Vranjes – Sancira, Arrieta. Au mai jucat: I. Constantin, Bugiu, Fl. Pârvu, Fărcăşanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.