RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii republicani ai Pandurilor joacă mâine cu cei de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

/ 11 noiembrie 2009

juniori panduriiJoi, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu vor avea loc două meciuri din Campionatul Naţional al juniorilor republicani A şi B.

De la ora 12:00, în luptă vor intra juniorii republicani A de la Pandurii, aceştia urmând a-i întâlni pe cei de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”. Juniorii republicani A de la Pandurii vin după o înfrângere cu cântec etapa trecută, când au pierdut cu 3-1 în deplasare în faţa celor de la CSS Craiova în condiţiile în care oficialii gorjenilor au acuzat arbitrajul, la scorul de 1-1, după o poziţie de offside nesemnalizată fiind eliminat un jucători al Pandurilor. Pentru meciul cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, Pandurii întâmpină mari probleme de efectiv: „Avem doi jucători care au fracturi şi nu ne putem baza pe ei pentru o perioadă mai lungă de timp, în plus mai avem şi problema ci cei care evoluează şi pentru Pandurii II. Avramescu, Iclănzan şi Constantin au fost convocaţi pentru meciul de vineri cu Jiul Rovinari, şi nu pot evolua şi la echipa de juniori fiind obligatoriu ca la acest nivel să existe un interval de minim 36 de ore între două partide oficiale disputate”, a declarat Mihai Stelescu, directorul centrului de copii şi juniori de la Pandurii.

În cel de-al doilea joc, de la ora 14:00, juniorii republicani B de la Pandurii vor evolua tot în compania celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”. Tinerii panduri se află pe locul secund în clasament, la patru puncte în spatele adversarului, în cazul unei victorii în faţa celor de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” reuşind să-i egaleze la puncte pe craioveni, la juniori o victorie fiind recompensată în clasament cu patru puncte.

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.