RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu caută înlocuitor pentru Popete la meciul cu Astra

/ 4 februarie 2010

La meciul de debut în retur, Pandurii nu pot conta pe serviciile lui Florin Popete, cel mai vechi component al lotului gorjean fiind suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene.

Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, admite că suspendarea lui Popete este o problemă pentru echipa sa şi spune că în partidele din Antalya a încercat să se lămurească asupra jucătorului care poate cel mai bine să suplinească lipsa acestuia la meciul cu Astra Ploieşti: „Pentru postul de fundaş dreapta este o problemă, în sensul că la meciul cu Astra nu vom putea apela la serviciile lui Popete, acesta fiind suspendat. Din această cauză am apelat la Rusu pe acest post, dar asta poate fi considerată o soluţie de avarie. Ar mai fi şi Ghindeanu, care poate evolua foarte bine şi ca fundaş dreapta. Ghindeanu a revenit la meciuri, este refăcut 100% după problemele pe care le-a avut şi ne putem baza şi pe el pentru acoperirea acestui post dacă ar mai fi probleme în ceea ce-l priveşte pe Popete”, a declarat Ciobotariu pentru www.sportingorj.ro .

Supendat pentru meciul cu Astra, pe lângă Popete, este şi vârful Milanko Raskovic, tehnicianul Pandurilor trimiţându-i din această cauză pe cei doi jucători să evolueze la echipa a doua la amicalul pe care trupa lui Gabi Zahiu l-a susţinut cu echipa secundă a ruşilor de la Amkar Perm.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.