RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popete: “Victorie pentru noi şi pentru antrenorul Ciobotariu” – AUDIO

/ 13 decembrie 2009

popete_1312Cel mai bun omul al meciului cu Unirea Alba Iulia poate fi considerat fundaşul Florin Popete, jucător care a obţinut penaltiul din care Păcurar a deschis scorul şi care a centrat perfect pentru devierea din care Stromajer a semnat golul doi.

Folosit la acest meci de Ciobotariu pe o poziţie ceva mai avansată, cu multe sarcini ofensive, Popete a fost foarte aproape chiar să şi marcheze, dar şutul său din minutul 17 a trecut puţin pe lângă poarta ardelenilor. Fundaşul Pandurilor spune că nimeni nu s-a mai gândit de această dată la prime:

Vox Popete – pentru antrenor

Dacă Popete s-a gândit la antrenorul care i-a dat o nouă şansă de a evolua pentru Pandurii după ce Sorin Cârţu anunţase că nu se mai bazează pe serviciile sale, sârbul Martinovic a dedicat succesul publicului:

Vox Martinovic – spectatori

Spre deosebire de Martinovic, Popete şi Păcurar au avut în timpul meciului gesturi prin care cereau susţinerea publicului, pe care nu l-au simţit suficient de aproape de echipă la acest meci, Păcurar cerându-şi scuze însă la final pentru unele gesturi făcute la adresa unui spectator.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.