RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Liga ne ia la mişto!”

/ 21 mai 2013

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a luat foc după anunțarea programărilor din ultimele două etape și aruncă toată vina în curtea Ligii Profesioniste de Fotbal.

parvulescu banca            „Nu e posibil să ne trateze aşa Liga! Noi jucăm pentru Europa League, Chiajna ca să evite retrogradarea şi ne pun să jucăm luni seara! Nu televiziunile fac asta, Liga ne ia la mişto! Păi am înţeles că Gaz Metan Mediaş-Rapid se joacă vineri că are unu de la Mediaş nuntă! Dacă asta e mai important decât un meci între o echipă care se bate la Europa şi una la retrogradare nu ştiu ce să mai zic… Eric are nuntă. Chiar dacă se supără că e prietenul meu, asta e!”, a tunat oficialul Pandurilor după ce LPF a programat două meciuri importante ale Pandurilor la distanță de doar două zile. Pîrvulescu acuză în același timp faptul că adversarii din lupta pentru un loc în Europa ar fi avantajați față de gorjeni de programul stabilit: „Nu suntem trataţi la fel, suntem profund desconsideraţi, probabil deranjăm că suntem aşa sus. Poate ar trebui să ne punem obiectiv locurile 6-7, să nu mai investim bani”.

Gorjenii speră ca în scurt timp să se ia o nouă decizie care să schimbe acest program, iar meciul dintre Concordia Chiajna și Pandurii să se dispute mai devreme de luni: „E inadmisibilă decizia Ligii, spun încă o dată că televiziunile nu au nicio legătură. Au mai fost schimbări de program în trecut, ar fi bine ca Liga să se răzgândească, să lăsăm jocurile de culise şi să jucăm fotbal! Vreau să fim trataţi la fel şi noi şi Astra. Dacă jucau şi ei luni, atunci da, dacă nu, atunci nici noi să nu fim nevoiţi să jucăm luni”, a mai declarat Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

13 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Nu Parvulescule nu Liga ne ia la misto!Tu esti la `misto`…pai, Dinu Vama de la Astra, e uns cu toate alifiile de smecherie!Te face(si ne face indirect ) `pe plic`…Esti slab…

    • xyz spune:

      bv gabi 😉 dar nu esti primul care isi da seama ca e slab :))

      • klauss 78 spune:

        …SI MAI ALES SA AVETI SUPORTERI NU LESINATURI, CE APLAUDA CA LA TEATRU SAU AUROLACI…

    • klauss 78 spune:

      …VOI SA VA STERGETI MAI INTAI MUCHII, SA AVETI STADION SI INFRASTRUCTURA PLUS ECHIPA SI APOI SA VA GANDITI LA EUROPA LEAGUE…. ECHIPA VOASTRA NU E DECAT O GAURA NEAGRA UNDE CONDESCU SI AI LUI FAC SA DISPARA BANUL PUBLIC…

      • gabi spune:

        Lasa-ne ma cu `Desfiintarea Maxima` cu care tii tu!Tu vorbesti sa te afli in treaba,dar esti un frustrat care nu are echipa in competitie!Traiesti din amintiri…nostalgicule…

        • klauss 78 spune:

          BA ECHIPA CU ECHIPA ASTA AU TINUT SI TIN TOTI OLTENII…SUNTETI CATEVA JEGURI DE-AI LU CONDESCU CU ZAZANIA PE AICI, MIZERIILE VOASTRE NU O SA SCOATA DIN INIMILE GORJENILOR ADEVARATI PE STIINTA…INTREABA-L PE TACTU CE A INSEMNAT CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI PENTRU FOTBALUL ROMANESC….DE FAPT GENERATIA PE CARE O REPREZINTI NU E IN STARE DE UN 4 LA BAC DAR SA MAI VB DE FOTBAL…..ECHIPA A FOST DISTRUSA ABUZIV DE ACEEASI INDIVIZI LA CARE VOI ATI STAT CAPRA…. UNIVERSITATEA CRAIOVA ESTE O RELIGIE, O STARE DE SPIRIT, DAR UNUL CA TINE NU ARE CUM SA INTELEAGA ASTA….PE CAND ECHIPA TA ESTE O PREZENTA METEORICA….CA SI TINE..

          • gabi spune:

            Jeg esti tu ma bolnavule ,tu traiesti din amintiri,eu sunt cu echipa asta de mic copil si daca iti spun ca de pe vremea lu Piturca Pisaruc Zuica Mihut n-o sa mai ma pui sa-l intreb pe tata !Cand eu faceam scoala (si am multa)nu existau specimene ca tine ,erau cei drept multi tarani care tineau cu Craiova ca mai departe de Filiasi nu ajunsesera!Zic tarani ptr ca la meciul cu Kaiserslautern la golul lu` Negrila aruncau cu bastile in sus!Pai tu nu stii istorie de Craiova cata stiu eu si am cunosct si jucatori ce au jucat acolo(portarul Papuc daca ai auzit de el) asa ca intreaba -ma tu de starea aia de spirit!Voi sunteti DESFIINTATI,ZERO,va face Olguta echipa HIBRID!

  • dan spune:

    portarul ala de 33 de ani ne ia la misto pt ca acum eram linistiti in clasament,ti-a ajuns cutitul la os.Nu luati atitudine si mai spui ca mingote a prins o zi proasta si ne-a scos in multe meciuri,care meciuri ? mai mult ne-a ingropat decat ajutat…
    e cel mai prost portar din prima liga si voi il vreti in poarta pana la 40 de ani….

    • Europa League spune:

      Mingote e un portar ff bun. De ce te gasesti sa-l critici daca nu-l cunosti asa bine Dar, se pare ca, unii nu sunt cu echipa si la greu. Te cam depaseste fotbalul.

      • gabi spune:

        Pai ia lumineaza-ne tu ,ca noi nu ne dam seama ca e ff bun!Baaaaaaaaaaa,tu esti orb,nu vezi ca nu stie sa stea in poarta ,nu iese pe centrari si orice sut la o palma de el e gol!Avem cele mai multe goluri primite dintre primele 6 echipe, avem goluri primite ca si echipele aflate la retrogradre!

      • dan spune:

        i-am vazut pe toti de peste 20 de ani in urma si pot spune ca este printrecei mai buni.Este un acrobatic doar pe sarma si pe metru patrat si atat,in rest urmareste inspiratia,plasamentul,jocul de picior si altele si ai sa te convingi daca esti obiectiv.Nu vorbim de efortul si daruirea in joc(rusu este de 3 ori peste mingote) ci de calitate….
        Dar daca spui ca este ffb nu poti fi decat fratele lui pt ca altfel esti paralel cu fotbalul…

  • GHITZA spune:

    ce usurare pt mine ca vad posturi aici de la frustrati care inca mai tin cu Universitatea ::))
    oare sunt gorjeni ?
    si-au au bagat si ei internet acasa, la tara la filiasi si daca nu au nici macar o echipa in Liga 1,2,3 din Romania intra pe sit-urile din Gorj ca sa citeasca despre fotbal :::)))

    • gabi spune:

      Lasa-i ,ca nu stiu ce fac …pai asta `klauss 78` ma trimite pe mine la intrebari lu` tata despre `Desfiintrea Maxima`…pai el dupa `nick`,e nascut in 78 ,exact in anul cand Pandurii jucau in Div B cu Piturca cu Velea(de la Craiova) cu Mihut ,Baluta si altii nu-i mai enumar si fraierica avea un an…UN AN VARSTA…Alooo ,Klauss 78,scrie vere la necroloage ca echipa voastra e MOARTA…STAFIE …nu mai exista…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.