RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: “Intenţionăm să menţinem jucătorii importanţi”

/ 21 noiembrie 2012

Dacă în ceea ce priveşte campania de achiziţii de iarnă, aceasta este departe de a fi început cu adevărat, în ciuda legitimării georgianului Alaverdashvili, principalii responsabili de la pandurii sunt extrem de fermi atunci când vine vorba despre plecări.

Primul care şi-a exprimat clar punctul de vedere a fost chiar antrenorul Petre Grigoraş, care spune că, cel puţin până în vară, niciun jucător de bază de la Pandurii nu va pleca la vreo echipă din Liga 1. „Le-am spus clar jucătorilor, niciun jucător de bază nu e transferabil, avem nevoie de ei şi ei de Pandurii. Iar la vară de ce să nu plece direct în străinătate. Dacă are valoare, să plece direct! Orice om de fotbal, când transferă un jucător se uită unde a jucat, pe ce loc e în clasament, câte meciuri are, câte goluri. Te uiţi şi la asemenea statistică. Dacă te uiţi numai pe internet, poate fi oricine impresar. Găseşti 440 de jucători. Cei care vin, trebuie să fie cel puţin de nivelul titularilor noştri”, a declarat Grigoraş.

Părerea exprimată de tehnicianul Pandurilor a fost imediat întărită de cea a conducerii: “Până în vară, Pandurii nu vrea să se despartă de niciun jucător important din echipă. Acum nu putem spune că sunt netransferabili indiferent de oferta primită, dar în proporţie de 90% intenţionăm să menţinem lotul actual, mă refer la jucătorii importanţi”, a precizat la rândul lui, executivul grupării de fotbal gorjene, Eugen Pîrvulescu. 

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • oltean spune:

    parvulescu asta e cel mai mare hot pe care putea sa l aduca condescu la club ca presedinte…aduce jucatori sa isi ia comision de pe urma lor si pe cei din propia pepiniera ii da la o parte.

    • dan spune:

      un mamaligos, care dupa ce a semnat cu zaharia a uitat sa finalizeze actele si l-a pierdut pe jucator.Faptul ca a ratat acest transfer arata cat de slab este ca presedinte,restul este can-can

    • IronMan spune:

      O prostie! Parvulescu e singurul om de fotbal adevarat de la club. Fara el tot pe la retrogradare eram!

  • vasile spune:

    Dumnezeu nu doarme. Va avea grija sai dea pe masura faptelor sale. Am impresia ca el este mai mfiot decat Grigoras. Victimele pe care le-a facut la Pandurii vor fi razbunate de Cel de sus…

  • dan spune:

    Nu-i mai tineti partea lui parvulescu,ca nu merita.El este mai mult interesat ce sa-i mai vanda lui becali din curtea noastra.Iata ce declara grig cu privire la zaharia :
    Deşi am avertizat dinainte că era deja curtat de Oţelul, eu ştiam cu o lună înainte că Narcis Răducan îl vrea… Aşa am pierdut un jucător de 22 de ani cu 50.000 de euro”, a mărturisit Grigoraş.
    IATA MANAGEMENTUL BUN AL LUI PARVULESCU…NO COMMENT

    • Florin spune:

      Dar ce mare jucator e Zaharia asta? Daca la 22 el inca e speranta..

      • atdi spune:

        Te-ai intrebat ca poate nu i s-a dat sansa sa joace cand era mai tanar? La cati ani au debutat Pintilii sau Muresan in Liga 1? Acelasi lucru se intampla si cu alti jucatori, carora cand au 18-19 ani antrenorii de 3 lei din Romania spun ca sunt prea tineri, iar cand ajung la 22 de ani spun ca n-au experienta. Pai experienta unde sa o faca? Pe banca?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.