RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Maxim are nevoie de Pandurii şi Pandurii are nevoie de Maxim”

/ 13 septembrie 2012

Antrenorul pandurilor spune că evoluția bună a lui Maxim la națională este doar o confirmare a partidelor bune reușite la echipa de club, iar despre plecarea jucătorului crede că nu este cazul să se vorbească încă.

„Mă bucur pentru Maxim, a demonstrat că poate să fie o soluţie şi la echipa naţională. Aştept să confime şi în meciurile următoare. Dacă se va impune, atunci clar va fi vorba despre un jucător de mare valoare. El a reconfirmat la naţionala României ceea ce a confirmat la Pandurii”, a declarat Petre Grigoraș despre jucătorul care a făcut senzație la națională în doar 10 minute jucate contra Andorrei.

Tehnicianul echipei gorjene a mai precizat că are promisiunea conducerii, și crede în aceasta, că Maxim nu va pleca cel puțin până în vară de la Pandurii: „Am discutat cu cei din conducerea clubului, nimeni nu va pleca până în vară, cel puţin. Iar eu unul sunt convins că se va adeveri. E clar că este interesat domnul Becali, doar Maxim este un jucător valoros şi nu întâmplător Steaua ne-a luat cei mai buni jucători. Dar din punctul meu de vedere, la ora actuală Maxim are nevoie de Pandurii şi Pandurii are nevoie de Maxim”, a comentat Grigoraș subiectul plecării lui maxim la Steaua, unde este dorit în mod expres de Gigi Becali.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.