RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi-a redirecţionat jucătorii de care Grigoraş nu are nevoie în viitorul sezon

/ 3 iulie 2011

În afara celor 26 de jucători pe care Pandurii îi deplasează în cantonamentul din Austria, gorjenii mai au sub contract o serie de jucători cărora li se caută echipe.

Unii dintre aceşti jucători ar putea ajunge la echipe din Liga I, mai mulţi vor evolua în liga a II-a, în vreme ce unii, dintre cei care au jucat sezonul trecut la Pandurii II, vor juca tot în liga a III-a.

Florin Popa este unul dintre jucătorii care au oferte de la alte echipe, dar care ar putea intra şi în vizorul lui Grigoraş: „În privinţa lui Florin Popa, care a evoluat la Săgeata Năvodari, nu ne-am decis încă. Avem pentru el o ofertă de la Concordia Chiajna, dar eu voi rămâne la Sibiu pentru a vedea şi returul barajului de promovare în Liga I pentru a mă lămuri dacă merită să-l oprim la Pandurii sau îl vom da la o altă echipă”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, pentru www.sportingorj.ro.

Fără a juca vreun minut la Pandurii, Sorin Chiţu ar putea aduce un mic profit gorjenilor printr-un transfer rapid al său: „Pentru Chiţu avem două oferte, de la Petrolul Ploieşti şi Poli Iaşi, ieşenii făcându-ne o ofertă scrisă în acest sens. Tot la Poli Iaşi, acolo unde este antrenor Marius Baciu, ar putea ajunge şi Alexandru Ciucur, el fiind dorit acolo de Baciu. Neagu este şi el foarte aproape de un împrumut la Dacia Mioveni”, a mai spus Pârvulescu.

În Liga a II-a, Pandurii vor avea doi jucători de urmărit, pe Ionuţ Constantin şi Dragoş Militaru: „Ionuţ Constantin va merge la Severin pentru un împrumut pentru un an la Gaz Metan CFR Craiova. A jucat foarte bine la nivelul ligii a III-a, iar acum vrem să-l vedem evoluând şi la Liga a II-a. Militaru va rămâne cel mai probabil la Unirea Alba Iulia, acolo unde a evoluat şi în returul campionatului trecut. El va fi împrumutat un sezon, albaiulienii urmând a avea opţiune de cumpărare a jucătorului în iarnă dacă vor fi mulţumiţi şi vor considera că au nevoie de el”, a declarat oficialul târgujian.

Proiectul Pandurii II se va schimba foarte mult în acest an faţă de sezoanele trecute, la echipa a doua urmând a evolua doar jucători sub 21-22 de ani. Astfel, mai mulţi jucători de la echipa a doua vor fi trimişi la alte echipe, FC Cisnădie fiind echipa la care va fi trimis un contingent destul de mare de jucători de la Pandurii II: „Echipa din Cisnădie are obiective îndrăzneţe în sezonul viitor şi a apelat la noi pentru întăriri. Acolo vor ajunge Fărcăşanu, Bănică, Găman, Diaconu şi Dobroiu. În cazul în care Minerul Mătăsari va ajunge să joace în liga a doua, noi îi vom ajuta cu o serie de jucători pe care dorim să-i vedem jucând în acest eşalon şi îi vom avea în acest fel destul de aproape pentru a-i urmări”, a încheiat Eugen Pârvulescu.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.