RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Îmi plac jucătorii tineri pentru că nu sunt blazaţi”

/ 14 decembrie 2010

Ţintele lui Petre Grigoraş pentru actuala campanie de achiziţii a Pandurilor sunt jucători tineri, cu foame de fotbal şi de rezultate, precizează antrenorul echipei gorjene.

Grigoraş a explicat şi de ce doreşte în această iarnă doar jucători români, tineri: “În general îmi plac jucătorii tineri pentru că nu sunt blazaţi, au o motivaţie în plus de a demonstra că merită să joace în Liga 1. Avem nevoie de jucători care îşi doresc să facă ceva pentru club, nu jucători plictisiţi sau care să cedeze foarte uşor. Am nevoie de luptări, suntem într-o situaţie foarte delicată, toate meciurile le jucăm în deplasare, va fi un retur extrem de dificil”, a declarat antrenorul Pandurilor. Acesta a mai declarat că este vorba de jucători de la echipe de la echipe din partea a doua a clasamentului Ligii I: “Nu sunt uşor de luat. De aceea nici nu am cerut foarte mult. Şi doi jucători dacă vin sunt mulţumit. Mă bazez pe lotul actual, pe lângă un nucleu de 14-15 jucători, ar mai veni 2-3 iar pe lângă ei să vină 6-7 jucători tineri care să crească şi uşor să se integreze în colectiv”, a mai spus Grigoraş despre obiectivele sale din această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.