RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vacanţă activă pentru jucătorii Pandurilor

/ 8 decembrie 2010

Pentru o perioadă de o lună de zile, fotbaliştii de la Pandurii au intrat în vacanţă, Petre Grigoraş sunând adunarea pe 6 ianuarie la Târgu Jiu.

Tehnicianul Pandurilor a întocmit împreună cu preparatorul fizic Gheorghe Avram un program de pregătire chiar şi pentru perioada de vacanţă: „Fiecare individual şi-a primit un program de pregătire, sunt convins că nu-l vor face 100%, dar măcar jumătate din el să-l facă, să nu vină de la zero. O să aibă o surpriză neplăcută, timp suficient nu avem suficient pentru pregătire, în cele cinci săptămâni trebuie făcută pregătirea pe care o avem în plan. Ei trebuie să vină cât de cât la un nivel de pregătire acceptabil. O să fie un program bazat pe pregătire fizică”, a atenţionat Petre Grigoraş.

După reunirea de la Târgu Jiu de pe 6 ianuarie, echipa va efectua vizita medicală şi pe 10 ianuarie va pleca pentru primul cantonament, unul de 12 zile, în Poiana Braşov.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.