RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleaşcă, Rada, Voinea şi Avramescu vor face pasul spre echipa mare

/ 7 decembrie 2010

După ce o serie de jucători şi-au reziliat contractele sau, după cum a anunţat antrenorul Petre Grigoraş, vor pleca în această iarnă, în lotul primei echipe şi-ar putea face loc şi o serie de jucători tineri, din pepiniera Pandurilor.

“Vor fi 6-7 jucători dintr-un lot foarte mare care pleacă. O să mai fie jucători promovaţi de la echipa secundă promovaţi în retur, mă refer la Pleaşcă, Rada, Voinea, Avramescu, jucători pe care îi voi avea în atenţie, vor merge în cantonament cu echipa, dar pe lângă ei ne trebuie cel puţin trei jucători”, a anunţat Petre Grigoraş.

Antrenorul Pandurilor promite conducerii că dacă va obţine semnătura jucătorilor doriţi, faţa echipei gorjene în partea a doua a campionatului va fi alta: “Dacă cei din conducere îmi vor aduce trei jucători pe care i-aş vrea eu, pe posturile pe care aş vrea eu, sunt convins că în retur cu o pregătire foarte bună, cu o seriozitate de care au şi dat dovadă, pentru că nu pot să le reproşez nimic în acest sens, lucrurile vor sta altfel”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.