RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Murgan şi Ghindeanu la echipa a doua, Voinea şi Vlăduţi – chemaţi la echipa mare

/ 19 octombrie 2010

Petre Grigoraş s-a dispensat de serviciile a doi dintre jucătorii de la prima echipă, Mădălin Murgan şi Daniel Ghindeanu urmând a se antrena de acum la echipa a doua, în vreme ce în sens invers s-au deplasat atacanţii Voinea şi Vlăduţi.

“Pe Murgan şi Ghindeanu i-am trimis la echipa a doua şi i-am adus de acolo pe Vlăduţi şi Voinea. Rămâne să-i văd pe cei doi tineri la lucru cum se prezintă, dar nu intră în calcule de a evolua etapele imediat următoare”, a declarat Grigoraş.

De astăzi echipa a doua a Pandurilor se va antrena la Moi, decizia conducerii fiind luată în urma plângerilor jucătorilor, spune Grigoraş: “O fi terenul rău la Moi, dar auzind cum se plâng copiii de dureri la genunchi, la cartilagii, am decis împreună cu conducerea să-i transferăm pe un teren cu iarbă. Copiii sunt în creştere şi au nevoie de un teren de iarbă chiar dacă suprafaţa de joc nu este prea bună”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.