RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu apelează la Vlăduţi şi Stanciu pentru meciul de la Galaţi

/ 31 martie 2010

Suspendările, accidentările şi, se pare că şi forma slabă arătată de unii jucători, l-au determinat pe antrenorul Sorin Cârţu să apeleze la serviciile a doi jucători de la echipa a doua a Pandurilor pentru meciul cu Oţelul.

Stromajer, Rusu şi Hidişan sunt cei trei jucători suspendaţi pe care Pandurii nu se pot baza la meciul de la Galaţi, în vreme ce Păcurar şi Arrieta sunt în tabăra accidentaţilor, atacantul spaniol suferind o întindere la partida de la Timişoara disputată în tricoul echipei a doua a Pandurilor. Tot pe lista accidentaţilor se vrea a fi şi atacantul Kamara, însă ivorianul s-a antrenat marţi cot la cot cu colegii săi efectuând chiar circuite de forţă, cu sărituri cu haltera pe umeri.

Sorin Cârţu încearcă să găsească cele mai bune soluţii de înlocuire a absenţilor şi i-a pus pe lista pentru Galaţi şi pe atacantul Vlăduţi şi mijlocaşul Stanciu, ambii de la echipa a doua a Pandurilor. Vlăduţi este un tânăr atacant care în turul campionatului a fost golgheterul echipei în liga a III-a, în vreme ce Nae Stanciu a fost mereu privit ca o speranţă pentru fotbalul gorjean, însă nu a reuşit până acum să facă pasul spre prima echipă deşi anii au început să treacă în defavoarea lui.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.