RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au deplasat 20 de jucători pentru meciul de la Vaslui

/ 26 februarie 2010

În încercarea de a spăla ruşinea de după meciul pierdut în faţa Astrei, Liviu Ciobotariu a apelat la serviciile a 20 de jucători pentru deplasarea de la Vaslui, acasă fiind lăsaţi, pe lângă tinerii proveniţi de la echipa a doua, Tilincă, trimis la Pandurii II, Dedu, încă nerefăcut complet, şi Vranjes, jucător care a lipsit ultimele zile fiind trimis în ţara natală pentru a rezolva problemele legate de viză.

Cei 20 de jucători pe care Ciobotariu i-a convocat pentru meciul cu FC Vaslui sunt: Stanca, Mingote, Popete, Rusu, Ghindeanu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Orac, Hidişan, Murgan, Nalaţi, Păcurar, Lazic, Tremonti, Raskovic, Kamara, Stromajer şi Arrieta.

Prima etapă nu a lăsat doar la Târgu Jiu nemulţumiri şi regrete, echipa vasluiană fiind şi ea măcinată de unele scandaluri interne, însă nu toate legate de egalul cu gust de înfrângere de la Mediaş. Wesley cere un salariu mai mare, iar până când acesta nu va fi mărit, a declarat că nu va intra în teren. Replica lui Porumboiu nu s-a lăsat aşteptată, iar Wesley a fost trimis la echipa a doua a clubului, în liga a III-a, la Sporting Vaslui, primind nu o creştere, ci o diminuare cu 25% a salariului. Trupa lui Porumboiu se confruntă şi cu trei dezertări, Ljubinkovic, Markovic şi Kirovski au părăsit formaţia vasluiană invocând faptul că au devenit jucători liberi de contract, fapt contrazis însă de club, care spune că cine îşi doreşte unul dintre aceşti jucători trebuie să negocieze cu gruparea moldavă.

Meciul de la Vaslui dintre echipa locală şi Pandurii Târgu Jiu este programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:00 şi va fi transmis în direct de Digisport. Partida va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de Radu Iulian şi Vladimir Urzică.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.