RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă sâmbătă cu FC Vaslui

/ 22 februarie 2010

Programaţi iniţial a juca duminică în etapa a XIX-a, Pandurii vor evolua în deplasare cu FC Vaslui sâmbătă, conform noului desfăşurător stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile ce deţin drepturile de transmisie din Liga I.

Partida dintre FC Vaslui şi Pandurii Târgu Jiu se va juca aşadar sâmbătă, pe terenul vasluienilor, cu începere de la ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digisport.

Etapa va fi deschisă vineri, la ora 14:00, când GSP TV va transmite meciul dintre Unirea Alba Iulia şi Gloria Bistriţa, şi se va încheia odată cu ultimul fluier al partidei dintre CFR Cluj şi Steaua, derby-ul rundei urmând a se disputa duminică de la ora 20:30, meciul fiind tramsmis de Digisport.

Pentru meciul de la Vaslui, oficialii Pandurilor gândesc o deplasare care să înceapă de joi, cu plecare de la Târgu Jiu după efectuarea antrenamentului şi cazare la Focşani, dar mai există şi varianta unei deplasări efectuate vineri dimineaţa, fără escală, cu cazare la Vaslui.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.