RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii debutează duminică în retur cu Astra Ploieşti

/ 12 februarie 2010

Deşi au existat supoziţii conform cărora Pandurii urmau să fie programaţi să joace vineri partida cu Astra Ploieşti din prima etapă a returului, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ca jocul să se dispute duminică, de la ora 16:00, întâlnirea urmând a fi transmisă în direct de GSP TV.

Programarea stabilită de ligă nu convine Pandurilor din cauza prognozei meteo pentru sfârşitul de săptămână în care se vor relua jocurile din Liga I. Prognoza meteo arată că vineri şi sâmbătă temeperaturilor vor fi ceva mai scăzute, dar nu vor fi precipitaţii, în timp ce duminică, deşi termometrele vor indica temperaturi de peste 10°C, va ploua, fapt ce va îngreuna situaţia jucătorilor care vor fi nevoiţi să joace pe un teren îmbibat cu apă.

Liga a stabilit şi calendarul celei de-a doua runde a returului, Pandurii urmând a juca în deplasare cu FC Vaslui tot duminica, însă de la ora 14:00, oficialii LPF anunţând însă că programările mai pot suferi modificări.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • energic spune:

    Sper sa debuteze cu o victorie,avem mare nevoie!Forza Pandurii!

  • laurentiu spune:

    Eu sper sa debuteze saptamina viitoare.Daca se joaca pe data stabilita numai fotbal nu se va numi sportul ala.Sper sa se amine startul campionatului.Nu vad de ce sa ne grabim ca biletele pentru Africa de Sud s-au cam terminet.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.