RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei intermediare pe teren propriu pentru Pandurii în retur

/ 11 ianuarie 2010

Programarea etapelor intermediare din returul Ligii I a picat cum nu se putea mai bine pentru Pandurii, care vor juca toate cele trei meciuri dispuse la mijlocul săptămânii în această primăvară pe teren propriu.

În ciuda faptului că la mijlocul săptămânii numărul spectatorilor poate fi unul mai redus mai ales dacă meciurile se vor disputa la orele amiezei, conducătorii Pandurilor se bucură de faptul că după aceste etape intermediare vine etape cu meciuri pe care trebuie să le joace la distanţe relativ mici faţă de Târgu Jiu: “E bine că după etapele intermediare pe care le jucăm acasă nu avem deplasări lungi. Programarea e gândită bine şi de FRF pentru că după fiecare patru etape există o intermediară. E bine şi că în ultimele trei etape nu sunt etape intermediare pentru că finalul va fi unul de foc”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Pandurii vor juca în retur opt partide pe teren propriu, iar cele trei meciuri ce se vor disputa la mijlocul săptămânii vor fi cele în care vor avea adversari pe cei de la Ceahlăul, în etapa a XXII-a, pe Dinamo, în etapa a XXVI-a, şi pe cei de la Poli Iaşi, în etapa a XXXI-a.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.