RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trim este răcit şi riscă să nu poată juca duminică împotriva Stelei

/ 21 ianuarie 2010

După succesul dătător de speranţe obţinut de Energia în debutul returului în dauna celor de la BC Argeş Piteşti, echipa gorjeană este lovită de răceală.

Antrenorul Theo Evans spune că cel mai afectat este pivotul Kibwe Trim, în cazul acestuia existând riscul de a nu putea fi folosit în meciul cu Steaua de duminică: „Şi eu sunt puţin răcit, însă mai important este faptul că Trim nu s-a putut antrena în ultimele zile din această cauză. Sper să fie bine până la ora jocului. Dacă va juca sau nu Trim va fi o decizie pe care o vom lua atunci. Dacă va putea juca, noi avem mare nevoie de el şi îl vom folosi, dar dacă el nu se reface nu-l vom forţa. Dacă va fi nevoie, îl vom folosi doar pentru câteva minute, atât cât va putea el să ne ajute”, a declarat destul de îngrijorat tehnicianul american al Energiei.

Energia Rovinari va juca din nou în campionatul Diviziei A de baschet masculin duminică, în deplasare, în compania Stelei, partida urmând a fi televizată în direct de TVR3 de la ora 17:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.