RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antrenorul Theo Evans a confirmat finalizarea negocierilor cu Kibwe Trim

/ 10 decembrie 2009

trim_darbyProblema pivotului a fost rezolvată de antrenorul Theo Evans care a reuşit cu ajutorul conducerii Energiei să-l convingă pe Kibwe Trim să revină la Târgu Jiu din returul campionatului.

Aflată în zona svonului sau a dorinţei de mai multă vreme, vestea revenirii lui Kibwe Trim a devenit una oficială odată cu confirmarea ei de către antrenorul Theo Evans: „Cu siguranţă vine Trim înapoi chiar dacă banii vor rămâne aceeaşi şi în retur. Probabil vor pleca unii jucători şi cu banii aceia vom plăti jucătorii care vor fi aduşi pentru a întări echipa”, a declarat antrenorul Energiei. Tehnicianul american a mai declarat că pe lângă Trim, Energia mai are nevoie de încă doi jucători: „Încă nu m-am hotărât la cei care vor pleca. Singurul lucru care îl ştim este că Trim va reveni înapoi. Mai sperăm să aducem un jucător român de valoare. Îl mai dorim pe Darby şi el îşi doreşte să revină, dar problema e că cei de la Piteşti nu vor să îi dea drumul”, a mai spus Theo Evans.

Tehhnicianul Energiei a mai declarat că locul pe care Energia va încheia turul campionatului nu va conta foarte mult în atingerea obiectivului deoarece echipele sunt apropiate în clasament, jocurile din retur urmând a reaşeza lucrurile.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.